zaterdag 24 februari 2018
topfoto

Ondernemend

 

donderdag 20 december 2012

Make a wish realiseert de wens van Jonas

Dankzij de chocoladeverkoop van het 6de jaar Sociale en Technische Wetenschappen ten voordele van Make a Wish vorig schooljaar kon de wens van de zevenjarige Jonas in vervulling gaan!

verder

woensdag 07 november 2012

Respect?? Respect!!

Op maandag 8 oktober zorgden de leerlingen van 6 STW voor een leerrijke en speelse namiddag voor de leerlingen van de zesde klas van de basisschool Heilige Familie rond het thema: ?respect voor andere culturen?.

verder

zaterdag 27 oktober 2012

1ste reis van het Comeniusteam naar Trondheim in Noorwegen

5 kantoor vertrok samen met Dhr. Jan Claus, Mw. Sandra Goyvaerts (leerkracht logistiek) en Mw. Tine De Cnodder (leerkracht seminarie) voor het Comeniusproject E-motion, the way to work together in Europe naar Trondheim in Noorwegen.

verder

donderdag 28 juni 2012

6 STW steunt Make-A-Wish

Als laatste project van dit schooljaar mochten de leerlingen van 6 STW zelf een activiteit bedenken om een sociaal project te steunen. Ze kozen een project voordele van Make-A-Wish.

verder

vrijdag 25 mei 2012

Naar zee!

Het was een stra-len-de dag!  Het tweede jaar ASO en TSO had het goed getroffen voor hun jaarlijkse biotoopstudie aan zee.

verder

woensdag 16 mei 2012

Drie dagen naar Londen

Drie dagen om de stad te ontdekken, twee avonden in een gastgezin om de gewoontes te leren kennen. En Engels te spreken.

verder

vrijdag 11 mei 2012

5 TSO organiseert het Filmfestival

De leerlingen van het 5de jaar Sociale en Technische Wetenschappen, Handel en Public Relations hebben tijdens de lessen de 6de editie van het Filmfestival georganiseerd.
Een ware uitdaging ?n leerschool.

verder

Pagina 9 van 10 ⟨ Eerste  < 7 8 9 10 > 

 

 

Respectvol

Respectvol

Gastvrij

Gastvrij

Schoolonline (SOL)

Schoolonline

Geschiedenis

Geschiedenis
onder

 

Home