woensdag 21 maart 2018

Verkoopdag Promenade

Op 2 februari verkocht de mini-onderneming SIWICOkids hun prachtige, zelfgemaakte sjaals in het winkelcentrum Promenade te Kapellen ?n in het Waasland Shoppingcenter te Sint-Niklaas.

De studenten hadden andere mini’s ?n de winkeliers van de shoppingcentra deze keer als grote concurrenten. Ze moesten dus hun allerbeste verkoopstechnieken bovenhalen om de klanten te overtuigen. Met 2 zieken moest het Waaslandteam extra werken om een goede verkoop waar te maken. Tijdens de dag kregen ze versterking van een leerling uit het 6de, Serkan Palit. Samen met deze ervaren verkoper scoorden ze een topverkoop. Het was zwaar zo’n hele dag van 09.00 tot 20.30 u te werken voor hun project! Maar inzet loont en ze ruimden dus met een goed gevoel op.
Ook in Kapellen kwam de dag maar langzaam op gang maar stilletjesaan kregen de mini-ondernemers de smaak te pakken. De klanten waren toch onder de indruk dat ze z?lf de sjaals hadden gemaakt! Tot 18.00 u presenteerden en verkochten ze hun sjaals en vertelden de klanten over hun project.

Op verkoopdagen die door Vlajo worden georganiseerd is ‘s avonds ook altijd een prijsuitreiking. De prijzen voor de beste stand, beste verkooptechnieken en beste product worden door een jury toegekend. Het was heel spannend. De jury bleef toch wel langer dan normaal bij SIWOCOkids staan maar helaas, er waren ook nog andere sterkere mini’s. Foto’s van deze verkoopdag vindt u hier. We hebben dan geen prijs mee naar huis kunnen nemen; de aandeelhouders zullen weer tevreden zijn dat hun aandeel weer een stukje gestegen is! Wordt beslist vervolgd op 23 februari, de internationale verkoopdag in Wijnegem Shoppingcenter!

zaterdag 02 februari 2013

onder

 

Home