zondag 14 juli 2024

Verkoop foodboxen 6 STW 2024

Naar goede gewoonte stelden de leerlingen van 6 STW foodboxen samen die ze verkochten ten voordele van een zelfgekozen goed doel.

Hieronder enkele impressies die de leerlingen noteerden:

Tijdens de lessen IO hebben we ons bezig gehouden met het samenstellen van originele foodboxen. Deze hebben we verkocht waarbij we de winst gaan doneren aan een door ons zelf gekozen goed doel: Oxfam, die de hongersnood in Congo de wereld uit wil helpen. Wij zijn de kopers van onze foodboxen dankbaar dat ze hun steentje hebben bijgedragen.


Tijdens de lessen IO moesten wij foodboxen, die we zelf samenstelden verkopen voor een goed doel. Het geld dat wij hiermee verzameld hebben, hebben wij gedoneerd aan “Plant een Olijfboom” voor extra steun aan Gaza. Onze foodbox bestond uit een voorgerecht: zelfgemaakte humus met tortillachips, een hoofdgerecht: shakshuka met pitabroodjes en een nagerecht: blauwe bessen cake. Na enkele foto’s ontvangen te hebben, hebben we gezien dat de gerechten goed zijn gelukt. Hier zijn we blij om en we zijn deze mensen dankbaar.


In de kader van de lessen IO, voor de IO “De wereld hand in hand”, hebben wij foodboxen samengesteld voor goede doelen met de ingrediënten voor mini pizza’s, poké bowls en brownies. We hebben een mooie som winst gemaakt dankzij de verkoop van deze foodboxen. We hebben de boxen zowel op school als daarbuiten verkocht. We hebben samen besloten dat we het geld wouden inzamelen voor de kinderen in Gaza en zijn zo bij het goede doel Unicef uitgekomen.

vrijdag 21 juni 2024

onder

 

Home