woensdag 23 mei 2018

Toekomstige ondernemers in 6 handel

Katarina uit 6 Handel gaat naar de halve finale van de ondernemingsplanwedstrijd ?Plankgas?! Deze jaarlijkse wedstrijd is een initiatief van het Agentschap Ondernemen in samenwerking met o.a. Unizo.

De ondernemingsplanwedstrijd ?Plankgas? zet de leerlingen aan het werk om een sterk business idee uit te werken tot een knap ondernemingsplan.
Ook onze leerlingen van van 6 Handel stelden in de lessen bedrijfseconomie een realistisch bedrijfsplan op. Katarina had het idee om ?naaiatelier Katarina? in Antwerpen op te richten.
Na weken van stress om de plannen tijdig te kunnen indienen, is het gelukt. Op 11 maart stelde Katerina haar idee voor aan de jury en de ruim 30 juryleden vonden het plan erg sterk. Katarina is geselecteerd voor de halve finale!
Op 15 april neemt zij deel aan een coachingsessie. Tijdens deze coaching krijgt ze de kans om met experten over haar ondernemingsplan te praten en het bij te sturen. De 5 beste ondernemingsplannen worden dan geselecteerd voor de finale op 13 mei.
Alvast een proficiat aan Katarina. We wensen haar nog veel succes en hopelijk tot in de finale!

De wedstrijd “Plankgas” kadert in de initiatieven van Vlaanderen in Actie en wordt georganiseerd in samenwerking met Flanders DC, UNIZO Stichting Onderwijs & Ondernemen, Dienst Beroepsopleiding (DBO). Meer info vind je op http://www.flandersdc.be/nl/plankgas.

maandag 25 maart 2013

OndernemendTSOHome

onder

 

Home