vrijdag 18 januari 2019

Survival Trophy 2015

Woensdagnamiddag 20 mei 2015, na school vertrokken we met vier stoere leerlingen en 8 dappere collega?s naar het Bloso domein in Hofstade om deel te nemen aan de survival trophy. Een survival voor leerlingen uit de derde graad maar ook leerkrachten konden hier hun grenzen aftasten.

In ploegjes van vier personen liepen we vijf km en moesten we ondertussen maar liefst 25 hindernissen omzeilen. Ontsnappen uit een container, kruipen onder netten, door touwen en over balken klauteren, lopen door zand en modder , van een vier meter hoge toren het water inspringen en zwemmen. We deden het allemaal ?n ?we survived?!
In deze survival trophy bijt je door, zie je af,  help je elkaar en verleg je je grenzen. Maar het is vooral ook genieten van de geleverde inspanningen. Onze leerlingen be?indigden deze tocht na 42 minuten en 47 seconden en behaalden hiermee een mooie 36 ste plaats van de 120 ploegen. Proficiat!
De tijd van de leerkrachten werd helaas niet vastgelegd. Niettegenstaande gingen we ervoor en kwamen we moe maar voldaan over de finish.  Na afloop werd er al voorzichtig gesproken over ?volgend jaar?.  Iets om naar uit te kijken dus, maar eerst nagenieten en vooral uitrusten.

figfigfig

vrijdag 22 mei 2015

onder

 

Home