woensdag 21 maart 2018

Stichtingsvergadering aandeelhouders 2013

Op woensdag, 13 november werden in het Huis van de Sport in Berchem de businessplannen van de mini?s voorgesteld. Dit jaar hebben we 2 mini?s in de nieuwe richting 5 Office & Retail. Samen met de leerlingen van 5 Mode en Presentatie hebben ze Chocolate Bubble en T.accessoires opgericht.

De zenuwen gierden door hun lijven maar de directeurs van de verschillende departementen hebben zich er goed doorheen geslagen. Er was deskundige uitleg voorbereid en de presentaties verliepen vlotjes.
Na de presentatie werden de aandeelhouders aan de stand van de mini?s verwacht om het officieel aandeelhouderscertificaat te ontvangen. Er werd een glaasje bubbels, fruitsap of water geschonken. Nooit van tevoren was er zoveel belangstelling van ouders, wat ons zeer plezier deed. De aanwezigheid van ouders en de massale aanwezigheid van de leerkrachten, dhr. Distelmans, mw. Vanderhoven, mw. Goyvaerts, mw. Janssens, mw. Van Ooyen, mw. Theuns, mw. Verheyden was beslist een hart onder de riem. Ze mogen fier zijn op hun prestatie! Heel veel succes verder in dit boeiend ondernemend jaar!
Meer foto’s over de presentaties vindt u hier.

woensdag 13 november 2013

onder

 

Home