zaterdag 23 maart 2019

sportmix

Op vrijdag 27 oktober 2017 namen de leerlingen (en leerkrachten) van OkAN deel aan de sportmix in Gent.

We stellen een schitterende opkomst vast: bijna alle leerlingen aanwezig (proficiat!), in sportieve outfit en op tijd op school, klaar voor een dag sporten in Gent georganiseerd door Sport Vlaanderen.
We worden uitgezwaaid door de directeur en mevrouw Nuyts, die nauwlettend het stijgend leerlingenaantal opvolgde, zodat onze bus groot genoeg was.
In Gent staat mevrouw Eveline ons al op te wachten met de papieren in de hand van de verschillende ploegen (acht in totaal). In een roterend systeem legt elke ploeg in de voormiddag 6 proeven af: Jump en Roll, Teambuilding, Schietproef (Nassir schiet recht in de roos), Rambo-parcours, Wicked Wackit en SterOriƫntatie.
In de namiddag volgen de leerlingen in andere groepen hun keuzesport: badminton, boogschieten, vechtsport, dans, baseball, wackitball, Kan Jam, klimmen, boulderen, tennis, squash, minigolf en voetbal.
Nog even met veel geduld de file vanuit Gent trotseren en we blikken terug op een geslaagde sportmix! Met dank aan meneer Hatim die voor de gelegenheid een vrije dag inruilde om zijn rol waar te nemen van reservebegeleider en aan mevrouw Eveline voor de puike organisatie.

figfigfigfigfigfigfigfig

 

 

vrijdag 27 oktober 2017

FotoalbumOKANSportiefFilmpjesHome

onder

 

Home