vrijdag 18 januari 2019

sportdag

Op donderdag 07 september trokken de leerlingen van de 2de graad en het 6de jaar naar De Nekker in Mechelen voor hun sportdag.

Lees hier het verslag van Nick van 4 STW:

Donderdag 7 september zijn we met de 2de graad op sportdag geweest naar de Nekkerspoel in Mechelen. Als ik het woord “sporten” nog maar hoor, krijg ik al rillingen, maar deze keer was dat niet het geval. Integendeel, het was zelfs een zeer geslaagde dag!
We kregen keuze uit 6 sporten, waaronder kickbox,streetdance , vlottentocht, touwenparcours, oriëntatieloop en teambuilding. Hieruit moesten we 3 sporten kiezen die we graag wilden doen. Ik koos voor kickboks, de vlottentocht en oriëntatieloop.
We begonnen met de vlottentocht. 2 Vlotten lagen klaar om het water op te gaan. Snel de zwemvesten aan, dus! Ook al was het zo koud, we hadden er toch zin in. Nadat we terug aan de vaste grond kwamen, was het tijd voor de oriëntatieloop! Het hele park hebben we rondgelopen op zoek naar de paaltjes die op ons blad stonden. Dankzij een goede samenwerking en een goed uitgestippelde route slaagden we erin om eerst aan te komen. Nu was het tijd om op krachten te komen bij een goed middagmaal, want nu kwam het zwaarste er aan… kickboks. Angelo, eigenaar van een gym in Mechelen gaf ons een training en liet ons even sparren met elkaar (op een vriendelijke manier, natuurlijk).
Helaas was het daarna afgelopen en moesten we vertrekken naar school. Nog allemaal bezweet stapten we met z’n allen de trein op en sloten de sportdag af.

En het verslag van Jessin van 6 CoM:

De leerlingen van het 5de en het 6de jaar van de school Sint-Willebrord - Heilige Familie, gingen op donderdag 7 september op sportdag in de Nekker in Mechelen. De leerlingen mochten elks 4 activiteiten kiezen, deze activiteiten varieerden van kickbox en oriëntatieloop, tot hoogteparcours en zelfs een vlottentocht. De eerste twee activiteiten gingen door in de voormiddag, daarna kregen de leerlingen een halfuur de tijd om het lunchpakket, die ze van thuis meenamen, op te eten of zelf iets in het cafetaria te kopen en op te eten. Na de middag gingen de twee laatste activiteiten door en rond 15 uur mochten de leerlingen richting station naar huis. De leerlingen hebben er duidelijk van genoten, dit met dank aan de leerkracht L.O., mevrouw Goemans en uiteraard alle andere leerkrachten die dit mee mogelijk hebben gemaakt.

figfigfigfigfigfigfigfig

 

donderdag 07 september 2017

onder

 

Home