dinsdag 13 november 2018

Schoolfeest Campus Willebrord - De Schatkist 2015

In de Ferdinand Coosemansstraat bruiste het weer van leven op zaterdag, 30 mei 2015.
De zon verdreef de regenwolken en al bij al bleven we toch gespaard van grote plensbuien.
Nochtans kon dit de pret helemaal niet bederven!

Voor elk wat wils was het deze dag. Vele kindjes speelden op het springkasteel, deden spelletjes in de Vlaamse kermiskraampjes. Het free-podium werd geopend met een verrassingsact van de leerkrachten van De Schatkist! Dat was alvast een schot in de roos? Nog een succes was het pannatornooi! De inschrijvers konden bijna de deelnemers niet bijhouden! De jeugd toonde hun voetbalkunsten en de beste won!
Het overheerlijke wereldbuffet was uiteraard ook weer een succes, dankzij de ouders van onze leerlingen. Alle bezoekers werden culinair verwend met gerechten uit alle landen, een streling voor onze tong.
De infostandjes over onze modeafdeling en de afdeling Office kregen ook veel bezoekers. De mini-ondernemers van 6 Office verkochten voor een laatste keer hun productjes!
Nieuw dit jaar was de workshop in de modeklas. Onder leiding van de leerkrachten en leerlingen maakten de bezoekers een handig zakje voor hun gsm. Iedereen kwam met een lachend gezicht buiten, fier op hun prestatie!
Bijzonder fijn was ook de gezamelijke afbraak! Wat een teamspirit in onze school! Dat doet deugd. Samen met de leerlingen van 6 Office braken we de 2 grote tenten af. Het was zowaar nog plezant ook?
Moe maar zeer tevreden keerden we naar huis? We kunnen al weer fijn nakaarten van dit zalig multicultureel feest!
Nagenieten van dit heerlijk multicultureel feest kan u als u klikt op deze knop.

zaterdag 30 mei 2015

onder

 

Home