zaterdag 8 augustus 2020

Schoolfeest Campus Sint-Willebrord en basisschool De Schatkist 2016

Vorige zaterdagnamiddag, was het op de speelplaats van onze basisschool De Schatkist en Campus Sint-Willebrord groot feest tijdens de opendeurdag! De zon was ons gunstig gezind en straalde over deze circusnamiddag.

Het was weer moeilijk kiezen aan het lekkere wereldbuffet! Dank u aan alle ouders die voor deze overheerlijke lekkernijen hadden gezorgd.
De standjes van de mini-onderneming en van de afdeling Mode hadden vele kijkers en kopers… Het pannatoernooi trok vele dribbelende jongens en meisjes aan…Er was zelfs een heuse wereldkampioen aanwezig! Ilyas “Toubz” Touba kwam onze leerlingen uitdagen. Hij werd Wereldkampioen Panna KO 2014, Belgisch kampioen in 2015 en dit jaar Europees kampioen! Bedankt Ilyas! Dat was fun!!
De rommelmarkt deed ook gouden zaakjes alhoewel vele deelnemers niet durfden opdagen door de slechte weersverwachting… De zon straalde nochtans tot laat in de avond.
De leerlingen van 5 en 6 Office gaven prima ondersteuning aan dit evenement en leerlingen van 4 Office oefenden alvast op het onthalen van bezoekers. Het was fijn dat iedereen mee hielp! Zo was in een mum van tijd de speelplaats weer opgeruimd! Dank u wel aan alle helpers!
Een impressie van deze geslaagde dag vindt u hier: https://goo.gl/photos/Q3VrQVCKRvkwpFYT7

zaterdag 04 juni 2016

onder

 

Home