donderdag 19 mei 2022

Respectdag

Op vrijdag 21 februari 2020 namen alle leerlingen van campus Heilige Familie deel aan een project rond respect en gastvrijheid, wat ook in de slogan van onze school voorkomt.

De dag begon met een klasontbijt waar de leerlingen en leerkrachten een croissant, fruit en een drankje aangeboden kregen.

Via verschillende opdrachten rond (cyber)pesten, weerbaarheid, privacy, sociale media en grensoverschrijdend gedrag gingen we met onze leerlingen vervolgens aan de slag binnen hun eigen klasgroep.

In de namiddag volgden er workshops waarbij alle leerlingen van alle jaren deelnamen. Dit binnen de eigen klas of met leerlingen van andere klassen. Op het einde van deze dag volgde een gezamenlijk slotmoment waarbij we alle leerlingen kennis willen laten maken met het APP-team (Anti PestPloeg) en de APP-coaches (leerlingen van het vijfde en zesde jaar die de eerste conflicten oplossen op de speelplaats). De lesdag eindigde met het vormen van de letter ‘E’ en de letter ‘S’ (de ‘R’ hadden we vorig jaar gevormd) van het woord ‘RESPECT’.

We hopen volgend jaar alle overige letters, ‘P’, ‘C’ en ‘T’, te vormen zodat we het volledige woord ‘RESPECT’ kunnen vormen.

figfigfigfigfigfigfigfigfigfigfig
figfigfig

 

vrijdag 21 februari 2020

AlgemeenASOFotoalbumOKANTSOHome

onder

 

Home