vrijdag 18 januari 2019

RAP NIGHT

Vrijdag 28 april 2017 daverde zaal Apollo op haar grondvesten tijdens de waanzinnige Rap Night georganiseerd door de leerlingen van 4 Handel.

De avond werd op gang ‘gerapt’ door onze eigen Landry (5 Handel) die het publiek opwarmde met twee coole rapsongs. Cher-G kwam daarna gewoon mee aansluiten op het podium en bracht zijn - in Antwerpen en op YouTube - wereldbekende hit “Ik wil de money”.

DJ’s Emil en Pablo vormden een gepast bindmiddel tussen de verschillende Rap-acts en met Memo & Co ging echt iedereen compleet uit de bol. Het podium werd zelfs even overspoeld door de hevige achterban van de Turkse rapformatie.

Youssef Vieira en vrienden gingen verder op hetzelfde elan. Hun stevige rapsongs werden enorm gesmaakt door het enthousiaste publiek.

Hoofdact Soufiane Eddyani liet, als een echte ster, even op zich wachten en zorgde hierdoor dat de mooi opgebouwde climax als een pudding in elkaar zakte, jammer… Met slechts drie (geplaybackte?) nummers kon de duidelijk vermoeide rapper helaas de sfeer er niet opnieuw inkrijgen. De tol van de roem?

Toch was het een erg leuke en leerrijke avond voor de leerlingen van 4 Handel. Eentje die ze niet snel zullen vergeten.

Filmpje

figfigfigfigfigfigfigfig

 

vrijdag 28 april 2017

onder

 

Home