woensdag 10 augustus 2022

proclamatie 2022 Campus Sint-Willebrord

Op vrijdag, 24 juni 2022 was nog eens een volwaardige proclamatie op Campus Sint-Willebrord!

Na 2 coronajaren moest dit schooljaar de proclamatie een volwaardige viering worden van de afgestudeerden van 6 Office/Retail, 6 Mode en 7 Business Support.
Gastvrouw van deze avond was mevrouw Hunninck die het geheel aan elkaar praatte.
Onze nieuwe directrice, Freya Van Alsenoy, verwelkomde de ouders, familieleden en vrienden van de afgestudeerden maar ook de ouders van de leerlingen van de afdeling Mode.
Daarna volgde de plechtige proclamatie.
Loubna Ajjaji, Farah Brood, Aya El Idrissi, Abdeg Hassan, Chayma Moukhtari, Siham Oulad El Arbi en Siham Sita mochten hun getuigschrift van het secundair onderwijs uit handen nemen van hun titularis Mw. Goyvaerts en co-titularis meneer Distelmans. Proficiat!
Na deze uitreiking zong Nisrinne van 2B1 een prachtig liedje, zonder begeleiding! Fantastisch!
Daarna kwam de proclamatie van 7 Business Support.
Een dikke proficiat aan Oumaima Asad, Hümeyra Capa, Hamza El Boujattoui, Mateusz Fijalkowski, Marjorie Israel, Denis Jabot, Riyad Moussaoui, Zafira Osorio Ulloa, Ahmet Temiz en Alessio Vollero voor het behalen van hun diploma Secundair Onderwijs.
Nisrinne zong weer een lied na deze uitreiking.
Mevrouw Pottiez reikte met mevrouw Luyten de getuigschriften uit aan de 2 leerlingen van 6 Mode die afstudeerden: Amber Benoij en Ergyun Halil. Ook aan hen een dikke proficiat!
Na deze proclamatie volgde een wervelende modeshow van de leerlingen van de moderichting.
Hun enthousiasme en passie voor mode toonden ze in hun jurken- en rokkencollectie. Daarnaast hebben ze ook gewerkt rond upcycling, waar ze oude kledingstukken verwerkten tot één of meerdere nieuwe stuks. 5 en 6 Mode toonden hun jassen, blazer en broeken. Wat een show, wat een ambiance! Wat heeft het publiek genoten!
Na deze schitterende show kregen de 2 verdienstelijke leerlingen nog een geschenk. Voor 6 Office was dit Chayma Mouktari en voor 7 BS was dit Marjorie Israel! Marjorie begon haar schoolloopbaan in de OKAN-klas in 2013-2014. Tot nu is ze altijd gebleven! Nu wacht haar een nieuwe toekomst in een andere campus!
Hierna volgde een receptie met een hapje en een drankje dat volledig gehost werd door de leerlingen van 5 Office o.l.v. mevrouw Huet en meneer Quick. De doelstellingen voor onthaal werden zo prima in de praktijk gezet! Bedankt aan zowel de leerkrachten als de leerlingen die dit uitstekend hebben gedaan!
Zo werd weer een schooljaar afgesloten.
Nagenieten van deze proclamatie en de show kan je via deze link:
https://bit.ly/3OnX3X0
Voor deze proclamatie werd er nog een klein sfeerbeeld gemaakt van de afgelopen jaar. Dit vindt u op deze link: https://bit.ly/3ubEDkb

vrijdag 24 juni 2022

onder

 

Home