donderdag 21 februari 2019

Presentatie mini-ondernemingen Campus Sint-Willebrord

Zoals gewoonlijk presenteerden onze mini-ondernemingen “Afgekruid” en “SupaSoep” op de aandeelhoudersvergadering medio-boekjaar de vorderingen met hun klein bedrijfje.
Hun aandeelhouders werden gisteren, dinsdag, 23 januari 2018, uitgenodigd in CC Deurne om te luisteren naar de mini’s waarvan ze een aandeel hadden gekocht. Ze kregen meer informatie over de oprichting van de mini-onderneming, hun missie en doelstellingen.

Afgekruid mocht de spits afbijten en gaf in een vloeiend verslag hun toekomstperspectieven weer, ondersteund door een powerpointpresentatie. SupaSoep kwam als voorlaatste aan de beurt. De zenuwen waren moeilijk onder controle te houden maar ze zijn in hun opzet geslaagd. Hun producten, missie en slogan werden uit de doeken gedaan. Proficiat voor de inzet!
Foto’s van hun presentaties vindt u hier: http://bit.ly/2BqFi2R.

Beide mini’s hebben al heel goed verkocht en zullen dat ook nog doen tijdens de Vlajo-verkoopdagen waarop iedereen hartelijk uitgenodigd is. Met de glimlach en een stralende verkooplust zullen zij u verwelkomen op:
• zaterdag, 27 januari in Promenade te Kapellen van 10 tot 18.00 u,
• zaterdag, 3 februari in het Waasland shoppingcenter van 10.00 tot 20.00 u,
• zaterdag, 24 februari in het Wijnegem shoppingcenter van 10.00 tot 18.00 u.
Het zou ongelooflijk tof zijn als u onze mini-ondernemers een hart onder de riem wilt steken op één van deze verkoopdagen.

woensdag 24 januari 2018

onder

 

Home