woensdag 23 mei 2018

Overwin(d) Haiyan, het kan!

Na twee weken van acties en geld inzamelen, staat de teller momenteel op 825,88 euro. De inzamelbokalen worden nog ??n keer bovengehaald: op het oudercontact van donderdag 19 december. En wie weet komen we dan wel uit bij 1.000 euro. Dank aan alle leerlingen voor hun inzet en gulle giften! 

De leerlingen van 4STW maakten voor ons een kort verslagje over de inzamelactie die door hen werd georganiseerd.

‘Een storm die in enkele ogenblikken alles wat je bezit, verwoest. Vele doden en daklozen?Wat konden wij doen? ?Overwin(d) Haiyan, het kan? werd de slogan van onze school en wij, 4 STW, besloten een tandje bij te steken.

Onze klas had het verschrikkelijke nieuws al op tv gezien. Maar het was maar na de toespraak van onze directeur en zijn idee om inzamelbokalen in de klassen te plaatsen, dat we met de klas besloten een actie op touw te zetten.
Eten verkopen leek ons het meest praktische idee. Na hevige discussies besloten we popcorn en muntthee te maken. We overlegden alles met mevrouw Verhaeren en de directeur. Iedereen ging aan de slag.
Het was druk en heet in de keuken. Twee uur later was het tijd voor de verkoop. En wat voor een verkoop: er werd muziek gespeeld en alles was weg op 20 minuten!
Daarna was het tijd om de keuken in orde te brengen. Het was een puinhoop! Maar we staken onze armen uit de mouwen en op een uurtje was het in orde gebracht.
We hebben, met nog een kleine snoepactie en enkele donaties, ongeveer 200 euro ingezameld.
Deze actie heeft onze band als klasgroep alleen maar sterker gemaakt!’

figfigfigfig

Sana Hameed
4STW

dinsdag 17 december 2013

AlgemeenASOFotoalbumOKANOndernemendTSOHome

onder

 

Home