zaterdag 20 oktober 2018

Ontmoetingsdagen Campus Sint-Willebrord - De Mosten 2015

Campus Sint-Willebrord trok naar het domein van De Mosten in Hoogstraten om elkaar beter te leren kennen. September is immers een blij weerzien met ‘oude klasgenoten’ maar elk jaar komen er ook nieuwe leerlingen bij. Voor 1B was het de eerste keer op stap met de ganse campus. De activiteiten waren per klas of per graad.

Elke klas kreeg echte, sportieve teambuildingsactiviteiten. De stralende zon maakte de dag zeer geslaagd. Foto’s van dit evenement vindt u hier.
De derde graad mocht in de voormiddag de waterski proberen. Om het wat te leren, werd eerst een bord gebruikt waarop de leerlingen met hun knieën moesten zitten. Eerst moesten ze een duikpak aan om het koude water te trotseren. Daarna kregen ze instructies van de 2 sportleraren. In het begin was het onwennig maar al gauw hadden ze de smaak te pakken en probeerden ze de hele vijver rond te geraken. De moedigen konden dan ook nog de ski’s proberen en/of per twee op een wakeboard. Dikke fun? Het water was koud maar beter erin dan eruit? Vele foto’s van dit spektakel zitten in een apart albummetje. Die vind je als je klikt op deze knop.
Ook de derde graad kreeg teambuildingsactiviteiten voorgeschoteld: Cross country, run & bike, zaklopen en als laatste nog kanovaren. Foto’s hiervan vindt u als u hier klikt:
Alhoewel, de kindjes van de eerste graad hadden het zó naar hun zin dat een kano bemachtigen geen eenvoudig werkje was. De zon scheen ondertussen volop zodat iedereen ofwel in het water zat ofwel langs de kant lag te zonnen.
Het was een geslaagde dag en wij hadden heeel veel geluk met zo’n schitterend weer!

maandag 05 oktober 2015

onder

 

Home