maandag 24 januari 2022

Ondernemende leerlingen van 6 Office presenteren hun bedrijfje

Onze leerlingen van 6 Office/Retail stichtten in het begin van het schooljaar de mini-onderneming Feel Good onder leiding van mw. Goyvaerts en mw. De Cnodder.

Na een intensieve brainstorming koos dit team voor feel-goodproducten zoals heerlijke, versgemalen koffie met koekjes en chocolade. Ze dachten ook aan het milieu en daarom voegden ze eetbare rietjes in verschillende smaken, vergezeld van een tonic, toe aan het assortiment.
Hiermee gaan ze de markten veroveren en gaan ze hun beste verkooptechnieken laten zien om hun product aan de markt te brengen. Ze gaan hun uiterste best doen om hun aandeelhouders met winst te kunnen uitbetalen aan het einde van het schooljaar.
Hun voorlopige resultaten presenteerden ze op 3 februari in CC De Luchtbal samen met 14 andere mini’s uit de regio Antwerpen. Onze mini sprong eruit door hun teamspirit die ze toonden met hun dresscode. De gele Feel Good sweaters waren een blikvanger op de vergadering en op de verkoopmomenten.
Nadat ze al op verschillende markten en oudercontacten hebben verkocht, namen ze het voorbije weekend deel aan de Vlajo-verkoopdag in het shoppingcenter Promenade te Kapellen.
Op 7 maart gaan ze nog eens bewijzen dat ze geboren verkopers zijn op de Vlajo-verkoopdag in Wijnegem shoppingcenter. U bent alvast uitgenodigd een kijkje te komen nemen.
Hopelijk doet u uzelf ook eens een Feel Good-momentje cadeau door één van hun producten aan te kopen! Dat wensen zij u alvast zeker toe.
Foto’s van de aandeelhoudersvergadering kan u hier bekijken: http://bit.ly/3b9QIv2
Foto’s van de Vlajo-verkoopdag te Kapellen vindt u hier: http://bit.ly/37WCagf
Bestellen kan ook nog online via hun e-mailadres: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
Ze zijn te vinden op facebook via https://www.facebook.com/feelgood.sintwillebrord
Op Instagram kan je ze vinden via https://www.instagram.com/feelgood_sw
Alle kanalen om hun producten aan de man (of vrouw) te brengen, worden benut!
Tot 7 maart, in het shoppingcenter Wijnegem, voor de Vlajo-verkoopdag van 10 tot 18.00 u!
Feel Good

maandag 03 februari 2020

onder

 

Home