dinsdag 22 mei 2018

NIEUW: Business Education ( voordien Kantoor)

De studierichting Kantoor wordt vanaf schooljaar 2013 ? 2014 grondig hervormd. De hervorming start in het 3de jaar en in het 5de jaar. Het schooljaar daarna in het 4de en 6de jaar.

De nadruk komt vooral te liggen op het ontwikkelen van competenties. Dit wil zeggen dat de leerlingen heel concreet allerlei handelingen en vaardigheden leren die ze als administratief medewerker in een bedrijf nodig hebben. In deze vernieuwde studierichting krijg je dus een zeer praktijk- en bedrijfsgerichte vorming. Je wordt er opgeleid tot bekwame en nauwgezette bediende in de sector van handel en diensten. Een administratieve vorming wordt gecombineerd met toegepaste informatica en een bijzondere aandacht voor talen. Correct schrijven in het Nederlands is een belangrijk aandachtspunt. Vanaf het 5de jaar bieden we de module retailmedewerker aan als aanvulling op de basismodule administratief medewerker.

De stages in bedrijven tijdens het 5de en 6de jaar brengen de leerlingen in contact met de realiteit van de tewerkstelling.

Voor het 4de en 6de jaar verandert er niets tijdens het schooljaar 2013-2014.

donderdag 27 juni 2013

BSOHome

onder

 

Home