zaterdag 25 mei 2024

Mini-onderneming Choc D’Anvers uitverkocht op Vlajo verkoopdag

In winkelcentrum De Promenade te Kapellen op 26 januari 2019 zetten mini-ondernemers, studentenbedrijven en SPB-ers hun beste verkooptechnieken in om de winkelaars te overtuigen van de meerwaarde van hun product.

Onze mini-onderneming Choc D’Anvers van de leerlingen van 6 Office startten super met de meisjes in de voormiddag en in namiddag namen de jongens over. Tegen 17.15 u was er nog één pralinedoos over dus deze verkoopdag was alvast een succes. Geen prijs voor hen maar toch was dit een geslaagde verkoopdag door de enthousiaste kopers die daarmee ook het goede doel steunden.
Dat goede doel is ’t WERK, een sociale (werk)plaats in Herentals. Mensen met autisme spelen er de hoofdrol en TWERK speelt een hoofdrol in hun leven. TWERK biedt maatwerk aan mensen met autisme en levert ook maatwerk voor allerhande bedrijven: gepersonaliseerde FairTrade chocolade en verpakking, scanning, mailing en digitalisering.
De missie van TWERK is mensen met autisme zinvol werk én loon naar werken geven.
Aanstaande woensdag gaan onze mini-ondernemers de resultaten van hun activiteiten tonen op de algemene aandeelhoudersvergadering medio-boekjaar. Hun businessplan zal toegelicht worden. De resultaten van hun activiteiten worden opgesomd én ze vertellen nog over hun verdere plannen.Choc D'Anvers1Choc D'Anvers boys
Foto’s vindt u op deze link: http://bit.ly/2Da6LZx

zaterdag 26 januari 2019

onder

 

Home