zondag 27 mei 2018

Katarina finaliste in Vlaamse ondernemingsplanwedstrijd!

Op de coachingsessie met experten uit de bedrijfswereld eind april, kreeg Katarina uit 6 Handel advies om haar ondernemingplan bij te sturen. Vol enthousiasme herwerkte ze haar plan. 
En dan het verlossende bericht: ze zit in de finale!

Wat een prestatie! Op 13 mei was het zover. Ze presenteerde haar ?retoucheatelier? vol enthousiasme aan de hand van een toneeltje. Ze toonde duidelijk waar ?retoucheatelier Katrina? voor staat en wat de klant mag verwachten. De supporters moedigden haar aan. Een mooie presentatie en een enthousiast publiek.
Voor Katarina was dit een leerrijke en aangename ervaring. Een ondernemingsplan opstellen, een presentatie geven voor een groot publiek, leren omgaan met stress, allemaal vaardigheden die in de praktijk werden omgezet. Zij zal deze unieke ervaring nooit vergeten.
Ook al is ze niet de uiteindelijke winnaar, voor ons is Katarina al de winnaar. Geselecteerd worden uit 270 inzendingen als ??n van de beste ondernemingsplannen is al een hele prestatie op zich.
We wensen haar proficiat met haar ondernemingsplan en het behalen van een welverdiende finaleplaats!
We wensen haar nog veel succes met de opstart van het retoucheatelier. Het wordt gegarandeerd een succes.
Meer info over de ondernemingsplanwedstrijd Plankgas van de Vlaamse overheid vind je op http://www.flandersdc.be/nl/plankgas

figfigfig

donderdag 16 mei 2013

onder

 

Home