zaterdag 19 januari 2019

En uw aandeel is nu waard…

Op dinsdag, 26 mei presenteerden de 3 mini-ondernemingen van Campus St. Willebrord de resultaten van hun bedrijfje.
Om 18.15 u verzamelden aandeelhouders en sympathisanten in Zaal Inspiro VKW in Wilrijk. Ook 5 Office kwam kijken want volgend jaar is het de beurt aan het hen.

Samen met 7 andere mini?s uit Antwerpen gaven The Leaves, Handmade en ChocaRocca uitleg bij hun taken, activiteiten en resultaten. Om 20.00 u was alle stress voorbij en konden ze relaxen? tot morgen want dan is er weer stage. Het is nog werken geblazen om de laatste hand te leggen aan het eindverslag voor de GIP.
5 Office was onder de indruk. De fiere leercoaches keken toe naar hun pikfijn uitgedoste leerlingen. Die lieten ons weeral versteld staan. Een mini-onderneming is d? manier om alle vaardigheden van administratieve, boekhoudkundige en verkoopcompetenties in de praktijk om te zetten. Naast deze skill leren de leerlingen samenwerken, problemen oplossen, presenteren voor een groot publiek en vergroten ze hun sociale vaardigheden.  Dankzij Enterprise without Borders komen ze nog in contact met mini-ondernemingen uit andere Europese landen. Het is en blijft een leerrijke werkvorm en Vlajo geeft ons alle middelen om de doelstellingen te bereiken. Een lang werkjaar dat voorbij gevlogen is, een lang werkjaar van vlot verkopen maar ook soms trekken en sleuren, een lang werkjaar met boeiende activiteiten maar soms ook saaie momenten? Zo is het leven.
Als we al onze leerlingen zo bezig zien, hopen we dat ze deze ervaring nooit meer zullen vergeten.
Ze kunnen zich nog aansluiten bij Vlajo Alumni, een netwerk voor alle oud-deelnemers van een Vlajo programma. Hieronder verstaan we de Vlajo Mini-ondernemingen, de Vlajo Small Business Projects en de deelnemers van Vlajo Start Academy. Meer informatie hierover en hoe je kan inschrijven, vind je op deze link:

Uiteraard zijn er ook sfeerbeelden van deze knappe presentaties. Die vindt u hier.

woensdag 27 mei 2015

onder

 

Home