donderdag 21 februari 2019

Een hart voor een ander

Iedereen kent wel iemand met borstkanker. Een steunkussen is dan geen luxeproduct of gadget. Veel vrouwen kampen met een dikke arm na een borstamputatie. Het is deugddoend als je in de holte waar normaal je borst zit, zo’n kussentje kan houden ter ondersteuning bij het zitten of slapen.
De modeafdeling op Campus Sint-Willebrord maakt deze kussentjes en zakjes. Na de herstvakantie gaan we met de leerlingen naar het AZ te Turnhout. Het ziekenhuis geeft ze dan aan de patiënten. Onze leerlingen zijn zeer begaan met deze mensen en werken graag mee aan dit project.

5 en 6 Office gaan de hartjes nog als bijproduct aanbieden bij elke verkoop van de JIEHA’s en de mini-ondernemingen. De opbrengst gaat integraal naar dit goede doel.
Door uw steun kunnen de leerlingen deze steunkussens en zakjes blijven maken. De kostprijs bedraagt €10,00. U kan uw bijdrage storten op rekeningnummer BE29 7310 1472 3864 van Campus Sint-Willebrord met als vermelding “Een hart voor een ander”.

U kan ze ook kopen op elke verkoopgelegenheid van de mini’s en Jieha’s en/of ze bestellen. Hiervoor stuurt u een mail naar “eenhartvooreenander@wilfam.be”. Wij laten u dan weten waar u ze kunt afhalen.
Foto’s van de productie kan u bekijken als u klikt op deze flyer.maandag 26 oktober 2015

BSOHome

onder

 

Home