zaterdag 24 februari 2018

E-twinningsproject 2de graad BSO

?Twinningproject tussen Vlaanderen en Marokko in het schooljaar 2012 ? 2013?
Dit schooljaar stapt campus Willebrord in een Twinningproject met een school in Marokko. Hiervoor heeft de projectco?rdinator Nathalie Hunninck 7000 euro ontvangen om het project vorm te geven. Het doel van de twinning is de leerlingen van beide scholen te laten kennismaken met het leven van leeftijdsgenoten in een andere cultuur op basis van vakoverschrijdend werk.

De Marokkaanse partnerschool, Lyc?e Coll?giale Ibn Nafi?, is een Franstalig college die zich toelegt op de richtingen Kantoor en Verkoop en bevindt zich in het noordelijk deel van Marokko, in de stad Al Hoceima.
Van 10 oktober tot en met 12 oktober maakt Nathalie een prospectiereis naar Marokko in het kader van het twinningproject. Daar zal ze met de partnerschool in Al Hoceima werkvergaderingen hebben. Er wordt geen uitwisselingsreis met de leerlingen gepland.
Verder moet het project bijdragen tot een verhoogd maatschappelijk bewustzijn bij leerlingen en leerkrachten. Respect, gelijkwaardigheid en diversiteit zijn sleutelwoorden in dit proces.

We houden u verder op de hoogte van het verloop van de reis en het project!

donderdag 30 augustus 2012

BSOHome

onder

 

Home