zaterdag 25 mei 2024

Delegatie Brusselse scholen en de Waalse regering op bezoek

Op donderdag 28 september 2023 kreeg campus Heilige Familie een delegatie op bezoek van Brusselse scholen en de Waalse regering.

Zij deden hier inspiratie op om hun school zelf te vergroenen.

De leerlingen van 6 COM en enkele collega’s ontvingen deze mensen ‘met open armen’ én in het Frans. Ze gaven hen nog een rondleiding door onze moestuin en amfitheater en gaven nog wat uitleg over onze nieuwe plannen.

figfigfigfig

 

Sint-Willebrord Heilig Familie: Groen Schoolplein Evenement Een Succes

Op donderdag 28 september 2023 vond een inspirerende bijeenkomst plaats waar bezoekers uit Brussel en de regio Wallonië naar Sint-Willebrord Heilig Familie kwamen om ideeën uit te wisselen over het creëren van een ecologisch schoolplein. De leerlingen van 6 COM, die dit evenement organiseerden, hebben er veel energie in gestoken en verwelkomden de bezoekers met open armen. Ze begeleidden hen naar de vergaderzaal voor een hartelijke introductie.

Bij aankomst ontvingen de bezoekers handgemaakte boekjes die speciaal voor dit evenement waren gemaakt.

De heer Bogers, directeur van onze school, hield een inspirerende toespraak waarin hij zijn passie voor een groene visie deelde. Verschillende leerkrachten, waaronder mevrouw Zeren, deelden enthousiast hun projecten en als laatste gaf de heer Vekemans het woord.

Later op de dag was er een rondleiding op de campus waar nieuwe ideeën werden uitgewisseld. Er werd positief gereageerd op onze moestuin, die door de leerlingen van Wilfam wordt onderhouden. Aan het einde van de dag werd er een korte receptie gehouden en werden de directeuren uit Wallonië bedankt met een passend geschenk. Ze vertrokken met nieuwe inzichten en een gevoel van tevredenheid.

Deze bijeenkomst heeft bijgedragen aan de bevordering van een groenere en meer duurzame toekomst voor scholen en hun omgeving.

6 COM
Dickson M.

donderdag 28 september 2023

onder

 

Home