zaterdag 25 mei 2024

Congres Katholiek Onderwijs Vlaanderen

Op dinsdag 22 januari 2019 vond er een congres genaamd ‘Genereus Ambitieus’ plaats in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Op dit congres probeerden onder andere de directeurs en bestuurders van alle scholen in Vlaanderen elkaar te inspireren om voor beter kwaliteitsvol onderwijs te zorgen.

De leerlingen uit het 5de en het 6de jaar Communicatie en Media kregen op deze dag de mogelijkheid om mee het congres te organiseren. Zo moesten zij de vestiaire regelen. Hier kregen zij de jassen en de rugzakken van alle mensen op het congres en moesten deze zo goed mogelijk rangschikken om zo een duidelijk overzicht te behouden. Het werd uiteindelijk vrij druk op het congres. In totaal waren er 1400 personen aanwezig. De leerlingen hebben op deze manier wat theoretische leerstof rond de organisatie van een evenement in de praktijk kunnen zien.

Wiktoria uit 6 Communicatie en Media vat het als volgt samen: “De mensen waren er erg vriendelijk, ze deden niet grof en zorgden voor een goede sfeer. Op het einde kregen we nog een warm applaus van enkele mensen in de zaal waardoor we een erg goed gevoel kregen. Dit is een ervaring om niet te vergeten.”

dinsdag 22 januari 2019

onder

 

Home