zondag 27 mei 2018

Award Meest Internationale mini

We sloten een jaar vol jong ondernemerschap formeel af tijdens de uitreiking van de Vlajo Mini Star Awards in het auditorium van BNP Parisbas Fortis te Antwerpen;

De Vlajo Mini Star Awards zijn de kleine Oscars van Vlajo, die Vlajo uitreikt aan verdienstelijke mini’s. De mini kon genomineerd worden in de volgende categorie?n:
- Award Meest opmerkelijke mini ASO/TSO/BSO
- Award Beste Mediacampagne
- Award Beste Website
- Award beste Samenwerking - Teamspirit
- Award Beste Businessplan
- Award Meest internationale mini
- Award Beste promotiefilmpje
- Award Beste product/dienst

Alhoewel er vele sterke mini’s waren, konden maar 10 mini’s winnen. Wij werden genomineerd voor de Award meest opmerkelijke mini BSO en voor de Award Meest internationale mini.
Deze prijs ging ... jawel, naar SIWICOkids ?n A34U dank zij hun inzet en resultaten tijdens het Comeniusproject “E-motion, the way to work together in Europe”.
De vreugde was groot, hun dankwoord iets minder want dat werd niet zo goed voorbereid maar een grapje kan er altijd af!
Nadien was er een kleine receptie in de ontvangstruimte waarop al heftig werd gebrainstormd wat we gaan doen met de ? 100 prijzengeld! Een mooie, verdiende afsluiter van dit werkjaar!

De presentatie was in handen van Lyn Pelgroms en tussen de presentaties door konden we luisteren naar het schitterend het gelegendheidsbandje van PiusX. Foto’s van dit evenement vindt u hier.

donderdag 23 mei 2013

onder

 

Home