zondag 27 mei 2018

Antwerp 10 Miles

Sportieve Wilfammers namen op 21 april deel aan de Antwerp 10 Miles.

De short run van 5 km werd gelopen door o.a. Hicham Chourak, Michael Vervaet, Ozan Demis, Emre Yildiz, Onur Dogan, Lydia Kisema Ntela, Farah Keylouli, Busra Dogan, Betul Toptas en Tubba Sog?t. Onze sportleerkracht Bart Geukens en directeur Jan Claus namen samen met 2 leerlingen van 5 ASO nl. Yassin Chikri en Redouan Challouki deel aan de 10 miles. Geweldig… proficiat aan alle deelnemers!

Dhr. Vervaet vatte het zo samen:
“Antwerpen is dit jaar sporthoofdstad van Europa en dus reden temeer om zoveel mogelijk leerlingen aan het lopen te zetten.

De dag begon frisjes maar tegen de start van de Short Run was het zonnetje al verschenen en waren de benen opgewarmd. Samen met meneer Hicham, Farah, Busra, Tugba, Betul, Lydia, Emre, Ozan en Onur, bevonden we ons in een vrolijke mensenmassa.

Iedereen legde enthousiast en in een mooie tijd het parcours af.. Nadien was het de beurt aan onze directeur en aan meneer Geukens. Beide heren trotseerden dapper de 3 tunnels van de 10 miles.

Graag feliciteer ik de jongens en meisjes van 4 Kantoor voor hun sportieve deelname en tot volgend jaar voor een nieuwe editie.”


Foto’s van dit evenement vindt u hier.
Krijgen jullie nu al niet de kriebels om ook je loopschoenen aan te binden en volgend jaar mee te lopen? Het zou ongelooflijk kicken zijn als er zoveel mogelijk Wilfammers meededen! :-)

zondag 21 april 2013

onder

 

Home