maandag 17 juni 2019

Actie ten voordele van ...

De leerlingen van 6 STW verkochten eigengemaakte producten ten voordele van ‘SOS Kinderdorpen’, ‘vzw De Zonnebloem’ en ‘Artsen Zonder Grenzen’.

Wij (Ceren, Clara, Kafi en Stijn), leerlingen van 6 STW kregen de opdracht om als laatste integrale opdracht een actie te voeren voor een goed doel.

Hierbij kozen wij voor de organisatie SOS kinderdorpen. SOS kinderdorpen is een wereldwijde organisatie die in 134 landen werkzaam is. Ze bieden kinderen een warme thuis en zorgen ervoor dat ze liefdevol kunnen opgroeien. Om hen te steunen hebben we koekjes gebakken en zelf limonade gemaakt. Deze hebben we vervolgens verkocht aan een supermarkt in de buurt.

Het verzamelde geld hebben we gedoneerd aan de buitenlandse projecten van SOS kinderdorpen.

figfigfig

Als afsluiter van dit schooljaar hadden we een laatste integrale opdracht. Deze opdracht ging over het steunen van een goed doel. Wij steunden de organisatie VZW De Zonnebloem. Zij bieden weekends en vakanties aan voor kinderen met een handicap, stoornissen en kinderen die het minder goed hebben thuis.

We hebben heel wat ingezameld voor deze organisatie en dit deden we door de koekjes te verkopen aan een supermarket (Delhaize) die we zelf hebben gemaakt, voor € 3,50 per pakje.
We hadden zeer veel succes en verkochten alle koekjes. Iedereen kon dus genieten van de heerlijke zandkoekjes.

Gülnisa – Vadim – Jessica – Kacper – Merel 6 STW

 

dinsdag 29 mei 2018

onder

 

Home