zaterdag 19 januari 2019

Aandeelhoudersvergadering mini-ondernemingen medioboekjaar 2016

Op donderdag, 21 januari stelden 12 mini-ondernemingen uit de Antwerpse regio hun resultaten medioboekjaar voor aan de aandeelhouders en sympathisanten.
Al deze jongeren zijn gebeten door het ondernemingsvirus dat hun sociale vaardigheden, hun kennis en hun teamspirit zal uitdagen doorheen dit schooljaar. Een mini-onderneming is in een klas als 6 Office natuurlijk dé kans bij uitstek om de administratieve en boekhoudkundige competenties in de praktijk om te zetten. Als keuzemodule volgen de leerlingen bij ons op school Retail Minor en daarmee worden de verkoopcompetenties ook een zeer belangrijk vak.

Foto’s van deze aandeelhoudersvergadering vindt u op deze link.

Toch draait het in de mini niet alleen om de cijfers. De studenten zullen ook andere vaardigheden verwerven zoals leren samenwerken en creatief nadenken.
Dit schooljaar runnen er 2 mini-ondernemingen actief een bedrijfje nl. Cork-tastic en Prik-it!
Op woensdag, 20 januari volgden onze mini-ondernemers nog een opleiding verkoopstechnieken gegeven door Koen van den Brandt, coach van Atlas Grow How. Die gaf hen 7 ideeën mee om te helpen in een verkoopgesprek. “Name, fame, claim en game” zijn vanaf nu geen onbekende begrippen mee en daarmee kunnen we aan de slag tijdens de 3 grote verkoopdagen die Vlajo organiseert.
Heb je interesse om mini-ondernemend Antwerpen in volle actie te zien? U bent van harte welkom:
30 januari 2016 Promenade Kapellen
20 februari 2016 Waasland shoppingcenter St. Niklaas
27 februari 2016 Wijnegem shoppingcenter

Op elke verkoopdag zullen ook de harten kussentjes voor onze actie “Een hart voor een ander” verkocht worden.
We kijken zeer uit naar uw komst!

zaterdag 23 januari 2016

onder

 

Home