zaterdag 8 augustus 2020

Aandeelhoudersvergadering medio-boekjaar 2017

De mini-onderneming Auww! van campus Sint-Willebrord presenteerde samen met andere mini’s uit het Antwerpse hun bedrijfje voor de aandeelhouders in CC De Luchtbal te Antwerpen.

Tijdens deze aandeelhoudersvergadering lichtten ze hun mini toe. Ze vertelden hoe ze hun product hadden gevonden, wat de missie is van hun bedrijf en hoe ze hun plannen gaan uitvoeren.
Een overzicht van de kosten en opbrengsten tot nu toe werd ook meegedeeld. Foto’s van de presentatie vindt u als u hier klikt: https://goo.gl/photos/8jQio6nz353bHQTq9
Auww! kan je de aanstaande zaterdag, 27 januari vinden tijdens de verkoopdag van Vlajo in het shoppingcenter De Promenade te Kapellen en ze zullen ook nog zeker verkopen tijdens de verkoopdag in het Wijnegem Shoppingcenter op zaterdag, 18 februari. Op de duiksportbeurs in Metropolis Antwerpen gaan ze ook nog onthalen en verkopen in het weekend van 18 en 19 maart. Als er nog marktplannen zijn, gaan ze jullie zeker nog op de hoogte houden via facebook en twitter en via mail. Onze mini-ondernemers zullen u zeker op al deze verkoopmomenten van harte ontvangen en hun verkoopkunsten demonstreren.

woensdag 25 januari 2017

onder

 

Home