donderdag 21 februari 2019

Aandeelhoudersvergadering medio-boekjaar 2015

Vorige donderdag presenteerden onze 3 mini’s van campus Willebrord hun mini aan hun aandeelhouders.

Het auditorium van BNP Paribas Fortis op de Meir in Antwerpen zat vol aandeelhouders van 11 verschillende mini-ondernemingen uit Antwerpen. Voor de aandeelhouders was het interessant om weten wat er tot nu toe met hun centen was gebeurd en wat er nog komende was.
Alle mini’s stelden hun beste kanten voor en legden hun troeven uit aan de toehoorders.   Voor Handmade, ChocoRocca en The Leaves was dit niet de eerste keer. Dit schooljaar doen ze hun mini-onderneming voor hun GIP. Op deze manier kan ?lke student zijn kennis en vaardigheden bewijzen.
De hectische voorbereiding bracht extra zenuwen maar die waren perfect onder controle tijdens de presentatie. En de leercoaches hoorden het aan en zagen dat het goed was, tot ieders tevredenheid.
Na alle presentaties konden we de verkoopstandjes bewonderen en hun verkoopvaardigheden testen. Elke mini onthaalde hun aandeelhouders op een speciale manier.
Het was een bijzonder lange dag maar w?l een geslaagde dag. Meer sfeerbeelden kan u vinden op deze knop. De volgende Vlajo-verkoopdagen komen er nog aan. Op 31 januari staan de mini’s in de Promenade te Kapellen en op 28 februari nemen ze deel aan de internationale verkoopdag in het Wijnegem Shoppingcenter. Uiteraard is iedereen van harte welkom aan hun verkoopstandjes. Tot dan misschien!

zondag 25 januari 2015

onder

 

Home