vrijdag 23 februari 2018

5 TSO organiseert het Filmfestival

De leerlingen van het 5de jaar Sociale en Technische Wetenschappen, Handel en Public Relations hebben tijdens de lessen de 6de editie van het Filmfestival georganiseerd.
Een ware uitdaging ?n leerschool.

Voor de 6de maal al werd het Filmfestival ter vervanging van een klassiek schoolfeest afgelopen weekend georganiseerd.
Een van de doelstellingen was om een multicultureel aspect te cre?ren. Dit werd verwerkt in de gerechten die de leerlingen van 5 Sociale en Technische Wetenschappen maakten. Het eetbuffet bestond uit 3 verschillende gerechten: pasta met zalm uit Europa, couscous uit Afrika en loempia’s uit Azi?.
5 STW heeft zich enorm ingespannen in het verkopen van voorverkoopkaarten en het maken van reclame. 

De leerlingen van 5 OPR, onthaal en public relations, hebben een programmaboekje opgesteld en de badges gemaakt. Imana heeft hulp ingeroepen van buitenaf voor het maken van de flyer.
Ook het coverbandje ‘The Alley’ heeft 5 OPR gereseveerd. Het was voor de eerste maal dat men voor animatie zorgde tussen de films.

5 Handel heeft zich ingezet om reclame te maken. Ze moesten ook de flytubes afhalen. Jammer genoeg liep dit fout. Dit zorgde voor kleine discussies in de groep.

Antwerp FM heeft zelf contact opgenomen met de school. Ze hadden het filmfestival ontdekt door de flyers die te vinden waren in Antwerpen. De medewerkers waren enthousiast over het concept. Meneer Verheyden, Aruna, Laura en Imana werden ge?nterviewd door de radiozender.

Het 5de jaar heeft veel moeite gestoken in het zoeken van sponsors. Er waren er heel wat nieuwe t.o.v. de vorige jaren. We willen Minifgolf Rivierenhof, kapper Cools, Carrefour, Tulphuis en Helios bedanken voor de bijdragen die ze geleverd hebben.

Julie Jansen en Gillian Farmiloe uit 6 OPR

vrijdag 11 mei 2012

onder

 

Home