zaterdag 19 januari 2019

2de jaar van de campus Heilige Familie naar De Mosten

Dinsdag 06 september 2016 gingen onze leerlingen van 2 A op teambuildingdag.

Hieronder lees je enkele stukjes uit de verslagen van de leerlingen:

6 september 2016 waren we met de bus naar De Mosten gegaan. Heel het tweede middelbaar en sommige van onze leerkrachten kwamen mee. We hebben deze uitstap gedaan om elkaar beter te leren kennen. Daar deden we ook heel wat activiteiten. (Bahriye)
Onze eerste activiteit was de speleobox. Het is een soort van doolhof in de vorm van een huisje. Het was klein, dus je moest kruipen en er was geen licht. We moesten in 10 minuten buiten komen. Het was niet zo makkelijk, maar het was wel gelukt. (Sedef)
Onze tweede activiteit was een parcours afleggen; als je aan de overkant was geraakt, moest je twee houten planken meenemen, waarmee je om ter snelst de hoogste toren moest bouwen. Wie de hoogste toren had, won het spel. (Kauthar)
Onze favoriete activiteit was het touwenparcours samen met groep D. Onze LO-leerkracht deed ook mee, ook al had ze hoogtevrees. Het laatste deel van het parcours was zo genant en pijnlijk voor de jongens. Maar gelukkig had onze groep gewonnen. (Safa)
Bij de laatste activiteit gingen we kanoën. We moesten met drie in een kano zitten en tot aan de overkant peddelen. Twee leerlingen moesten rond de bank van de overkant lopen. De andere moest de kano ronddraaien, zodat het terugkeren makkelijker ging. (Arzu)
Het was een geslaagde dag. We hebben ervan genoten. We hebben elkaar nu ook beter leren kennen. We zouden het graag nog eens willen doen. (Chaïma)

figfigfigfigfigfigfigfigfigfig

dinsdag 06 september 2016

onder

 

Home